Forbyd Sex med Dyr!

21. okt. 2015

Slut med dyresex, nu også i Danmark!

Den 21. april 2015 er en glædens dag. Dagen hvor Folketinget vedtog, at det i Danmark ikke mere skal være tilladt, at mennesker har sex med dyr. Nu kan vi – som svenskerne og nordmændene – ranke ryggen og behøver ikke mere at være flove over, at vores fædreland åbner op for turister, som tænder på dyr. Og dyrene kan slappe af og behøver ikke mere at lægge krop til perverse indfald fra overdyret Homo Sapiens.

Stor tak til vores dyrevenlige fødevareminister Dan Jørgensen, som har kæmpet en hård kamp mod samfundets bedrevidende elite, som nægter at anerkende, at sagen i bund og grund handler om respekt for dyr.

12. okt. 2014

Sejr til Dyrenes Venner

Det lykkedes! Dan Jørgensen vil nu forbyde sex med dyr!

Fødevareminister Dan Jørgensen vil fremsætte lovforslag om forbud mod menneskers seksuelle omgang med dyr. Godt gået af Ministeren og flot af alle der har støttet Dyrenes Venners kampagne. Hele 76 % af Danmarks befolkning ønsker ifølge Dyrenes Venners Gallup undersøgelse et forbud, og nu kan det snart blive en realitet. Både Dansk Folkeparti og Venstre støtter forslaget, så det kan snart blive en realitet. Arbejdet er dog ikke slut, før loven er vedtaget i Folketinget. Derfor vil vi fortsætte med at samle underskrifter og dermed også vise, at vi støtter Dan Jørgensens forslag. Så skriv under her

’Det er dejligt, når politikerne er lydhøre og arbejdet for dyrene bærer frugt’ siger formand for Dyrenes Venner, Peter Mollerup ’mange har gennem flere år lagt et stort arbejde i at få dette igennem, og vi skylder tak til alle i kampagnegruppen, til DOSO og til alle dyrevenner, der har støttet og været med til at det nu ser ud til at lykkes.’

Tekst til foto: Eventgruppen på Strøget i København for at kræve et forbud mod sex med dyr.

28. september 2014

Messe i Øksnehallen

Dyrenes Venner var igen i år på messe i Øksnehallen. Denne gang med fokus på kampagnen: Forbyd Sex med Dyr. Det var messedeltagerene helt enige i og der blev samlet ca. 1100 underskrifter på de tre dage. Tak til de frivillige hjælpere og tak til alle, der støtter foreningens arbejde.

24. september 2014

STOP sexuelt misbrug af dyr

Det er ikke forbudt at dyrke dyresex i Danmark, forskere mener ikke at dyrene tager skade, men det mener vi, og er du enig i os med at det er mishandling, så skriv under.

Vi mener det er afskyeligt og uacceptabelt, når mennesker forgriber sig på dyr, for at tilfredsstille deres seksuelle behov. Dyrene kan ikke selv sige fra, så det må jo være voldtægt og mishandling.

Et flertal i Folketinget og Regeringen har den holdning, at vi ikke behøver en særlig lovgivning for de seksuelle aktiviteter. Ifølge Dyreværnsloven skal dyr behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe”. Hvis man under de seksuelle aktiviteter ikke lever op til dette krav, bliver man straffet.

Men vi mener det kræver en særlig lovgivning, og det skal forbydes, så folk der dyrker sex med dyr kan blive dømt. Dyrene kan ikke sige fra, men det kan vi, så derfor skal vi stå sammen og kæmpe for dette, lad os vise folk at det ikke er okay at dyrke sex med dyr og vi mener det er mishandling.

Disse underskrifter vil blive overragt til fødevareministeren, når vi har samlet sammen, både på denne side og fra den udskrevne underskrifter. Hvornår vi aflevere igen, ved vi ikke, så jo flere vi får, jo bedre!

Kampagnen fra 2011

Dyrenes Venner imod sex med dyr, dyrenes venner, dyreværn, dyrebeskyttelse, Peter Mollerup, Dyrenes Venner, dyreværnsorganisation, dyrevennen, dyrenes beskyttelse, dyrebeskyttelse

Forbyd sex med dyr - 2011 kampagnen

Dyr er - ligesom børn - helt afhængige af voksne mennesker. De kan ikke sige fra, når deres værdighed og integritet krænkes, og ofte er de seksuelle aktiviteter ledsaget af smerte og lidelse, når ekstremt perverse akter udføres. Dyreværnsloven er ikke dækkende for disse forhold. Dels fordi de seksuelle aktiviteter foregår i det skjulte; dels fordi der ikke findes et klart forbud, der gør det til dyrlægernes pligt at anmelde mistænkelige skader og dels fordi, dyreværnsloven ikke beskytter dyrene mod krænkelser.

Vidste du,

  • at det i Danmark er lovligt at have sex med dyr?
  • at det i Danmark er lovligt at have og benytte sig af dyrebordeller?
  • at et flertal i Folketinget mener, at det ikke er nødvendigt at forbyde sex med dyr?
  • at seksuel omgang med dyr er forbudt i bl.a. Norge, England, Canada, New Zealand, Holland, Indien og Frankrig?
  • at Dyrenes Venner og 15 andre danske dyreværnsorganisationer sammen kæmper for at få et forbud i Danmark?
Dyrenes Venner_mod sex med dyr, dyrenes venner, dyreværn, dyrebeskyttelse, Peter Mollerup, Dyrenes Venner, dyreværnsorganisation, dyrevennen, dyrenes beskyttelse, dyrebeskyttelse

Over 30.000 indsamlede underskrifter

Maj 2011

Landets dyreklinikker har haft travlt med at indsamle underskrifter imod sex med dyr.

I den forbindelse har Dyrenes Venner besluttet at hædre den flittigste dyreklinik med en pris: Et keramik-pindsvin udført af kunstneren Kirsten Seeberg.
Prisen gik til Greve Dyrehospital, som i alt indsamlede 700 underskrifter.

Nummer 2 blev Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød (447 underskrifter), mens Herfølge Dyreklinik (440 underskrifter) blev nummer 3.
På billedet ses yderst til højre Dyrenes Venners næstformand Asta Kjærulff og formand Peter Mollerup, som overrækker prisen til veterinærsygeplejerske Christine H. Laursen.
Prisuddelingen fandt sted den 10. maj.