Prisen for spisen

Foie gras betyder fedt lever. Denne sygdom påføres ænder og gæs ved brug af tvangsfodring. Det er ulovligt ifølge den danske dyreværnslov §5. På grund af EU-regler er det dog ikke ulovligt at importere og sælge foie gras i Danmark på trods af, at produktionsmetoden er kategoriseret som dyremishandling.

Efter i flere år at have været sjælden på hylderne i bl.a Irma og Brugsen er foie gras igen gået hen og blevet til en vare, der sælges uden skam i mange supermarkeder. Måske er der kommet nye indkøbere, der ikke er oplyste om produktionsmetoden, måske er efterspørgslen steget på grund af tv-udsendelser, der reklamerer for produktet uden tanke på dyrenes lidelser, måske har vi dyrevenner ikke været ihærdige nok til at holde foie gras ude af forretningerne. Under alle omstændigheder, så må vi alle hver især igen gøre en indsats for at hjælpe dyrene.
Vi må fortælle forretningsindehaverne, at det er uacceptabelt at tjene penge på dyremishandling, og vi må undgå at lægge vores penge, der hvor foie gras sælges. Vi må oplyse om det ulovlige i tvangsfodring og opfordre forretningerne til at ophøre med at have denne vare på hylderne.

Se brochuren her

Bestil postkort og folder her

Ser du en forhandler af Foie Gras, så send en mail -

Tekstforslag til brev/mail...

Foie gras smager af dyremishandling

Hermed vil jeg opfordre Dem til at stoppe salget af Foie gras.

Foie gras betyder fed lever og er en sygdom, der brutalt påføres ænder og gæs ved tvangsfodring, så leveren vokser op til ti gange normal størrelse.

Foie gras kan ikke produceres i Danmark, da tvangsfodring ifølge Dyreværnsloven §5 er forbudt.

Så længe De sælger Foie gras, vil jeg ikke være kunde, og jeg vil anbefale alle i min omgangskreds, ikke at støtte Deres forretning.

Venlig hilsen